BEMUTATKOZÁS

VMD GAMMA KFT. TÖRTÉNETE

A több mint 20 éves szakmai múlttal rendelkező VMD Kórházi Technológiai Zrt., a hazai és nemzetközi piacon fővállalkozóként az egészségügyi beruházások vezető tervező, kivitelező és egyik legjelentősebb márka független orvostechnikai gépműszer beszállítójaként van jelen. Mint ilyen jelentős szereplője a piacnak felismerte annak fontosságát, hogy szolgáltatásainak megfelelő specifikálása érdekében egy külön, a piaci igényeket jobban kiszolgáló leányvállalatot alapít, VMD Gamma néven.

A vállalat legfőbb célja, hogy a kórházak és egyéb egészségügyi intézmények legkülönbözőbb igényeit kielégítve olyan megoldásokat kínáljon, melyek elősegítik a korszerű betegellátást. A VMD Gamma Kft. által kínált legújabb technológiai megoldások nagymértékben hozzájárulnak a kórházak igényes megjelenéséhez, a betegellátás magas színvonalához.

A 2012-2017 közötti időszakban saját bútortervezési részlege is volt a vállalatnak. A szerviztechnikai háttér ezek egy részéhez még mindig biztosított.

Célunk megteremteni annak lehetőségét, hogy a betegek minél színvonalasabb, betegbarát környezetben gyógyulhassanak az általunk forgalmazott kórházi bútorok és eszközök felhasználásával.

Fő motiváló erőnk a betegségben szenvedők életminőségének elkötelezett javítása, kiválóan működő, nagy biztonságú, széles körben alkalmazható orvostechnikai termékekkel.

A VMD Gamma Kft. a magyar egészségügy területén, komplex megoldásokat kínál ügyfeleinek, megbízóinak, teljes körű kórházi bútorzattal.